Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Kapadokya 17. Travel Turkey Turizm Fuarında tanıtılıyor

Dünya turizm trendlerini İzmir'de buluşturacak olan TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi 17'inci kez kapılarını açtı.

Dünya turizm trendlerini İzmir’de buluşturacak olan TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret fuar ve Kongresi, sektörün önde gelen temsilcilerini 17’nci kez kapılarını açtı.

Fuara Nevşehir’den Belediye Başkanları ve turizm sektör temsilcileride yerlerini aldı. Kapadokya’nın başkenti Nevşehir 7-9 Aralık 2023 tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek 2023 Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda dünyaya tanıtılacak.

Fuarın açılışına katılan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; “17. Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı ve Kongresi açılış seremonisini gerçekleştirdik. Tüm turizmci dostlarımıza verimli bir sezon geçirmelerini temenni ediyor, misafirlerimizi ağırlamak üzere standımızda bekliyoruz.” dedi.

Nevşehir Valiliği öncülüğünde, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) koordinasyonunda, 7-9 Aralık 2023 tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarına  Kapadokya Alan Başkanlığı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Nevşehir, Ürgüp, Kozaklı, Hacıbektaş, Avanos, Uçhisar, Göreme  Belediye Başkanlıklarının ortak katılım sağladılar.

Kapadokya’yı Keşfetmeye Hazır Mısınız?

Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı, bu yıl 17’inci kez kapılarını turizm dünyasına açtı. Fuarda, Nevşehir’in Kapadokya bütünlüğünde doğal güzellikleri, tarihi ve turistik yerlerinin tanıtıldığı stantlarla yerini alıyor.

Kapadokya bölgesinin tüm kültürel ve yöresel özelliklerinin tanıtılacağı fuarda bölge turizmcilerinin yabancı turizmcilerle de işbirliği çalışmaları yapması hedefleniyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu