Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSiyasetÜrgüp Haberleri

Bugün Ürgüp’te miting var!

Ürgüp'ün yerel seçimlerdeki heyecanı dorukta! CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ali Ertuğrul Bul, bugün mitingde vatandaşlarla buluşacak.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ürgüp Belediye Başkan adayı Ali Ertuğrul Bul, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere son günler kala, vatandaşlarla bir araya gelmek üzere miting düzenliyor.

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlere sayılı günler kala, Ürgüp’te atmosfer iyiden iyiye ısınmaya başladı. CHP adayı Ertuğrul Bul, bu heyecana ortak olmak ve projelerini vatandaşlarla paylaşmak için bu gün saat 13.00 ile 15.00 arasında Ürgüp Migros önünde bir miting düzenleyecek.

Miting öncesinde yapılan açıklamada, Ertuğrul Bul’un, Ürgüp’ü daha yaşanabilir bir kent haline getirme hedefleri ve projeleri hakkında vatandaşları bilgilendireceği belirtildi.

Ertuğrul Bul, miting için yaptığı çağrıda, “Yine yeniden Ürgüp diyerek, bu güzel kente hizmet etmek için buradayız. Hep birlikte Ürgüp’ü daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı mitingimize bekliyorum” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu