Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı İlimizi Ziyaret Etti

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz bir dizi incelemelerde bulunmak ve programlara katılmak üzere Nevşehir'e geldi.

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz ve Ak Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan’a Nevşehir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar eşlik etti.

Yılmaz; Program çerçevesinde, Kozaklı İlçesindeki yapımı tamamlanan ve mayıs ayı içerisinde açılması planlanan 30 yataklı Kozaklı Devlet Hastanesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu, son durumu hakkında İl Sağlık Müdürü ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Buradan Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesin de ziyaret eden Yılmaz; Hastanede bir dizi temas ve incelemelerde bulundu hastalarla sohbet etti.

Yılmaz; Nevşehir programı kapsamında son olarak Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti. Sağlık Müdürü Tartar; Nevşehir deki Sağlık Hizmetleri hakkında Bakan Yardımcısı Yılmaz’a sunum yaptı.

Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz yapılan sunum sonunda sağlık alanındaki hizmetler ve çalışmalardan dolayı Tartar’a teşekkür etti.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu