Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

MHP’li başkanlar Kılıç ve Özhaseki’yi ziyaret etti

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanları Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret ettiler.

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren ve Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi Kılıç ile istişarelerde bulundular.

Ziyarete ilişkin Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, “Genel Başkan yardımcımız Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç hanımefendi ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Beldelerimizin ihtiyaçları hakkında istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımız ihtiyaçlarımızın karşılanması konusunda gerekli çalışmaların yapılması talimatlarını verdiler. Sayın Bakanım ve Sayın vekilime ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu