Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetlerÜrgüp Haberleri

Hedef Turizmde Marka Şehir Nevşehir

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, İstanbul’da Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin’i ziyaret etti. Ziyarette dünyanın en büyük kaya oyma yamaç yerleşim merkezi Kayaşehir’de gerçekleştirilecek projeler alındı.

Nevşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek çeşitli projelere ilişkin Ankara’da çeşitli temaslarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Ankara’daki programının ardından İstanbul’a geçti.

İstanbul’daki Nevşehirli iş insanları ile bir araya gelerek istişarelerde bulunan Savran, TÜROB Başkanı Müberra Eresin’i ziyaret etti.

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Alevli ve Av. Nafiz Dirikoç’unda bulunduğu ziyarette Nevşehir Belediyesi tarafından bir bölümü turizme açılan Kayaşehir’de gerçekleştirilecek olan yeni projeler ve Buklet Fabrikasında üretilen ürünlerin satışı görüşülerek karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Gösterdiği ilgi ve desteklerinden dolayı Nevşehirli Eresin’e teşekkür eden Savran, “Nevşehirimize, milletimize hizmet edebilmek için gece gündüz çalışarak halkımızın desteği, güveni ve duası ile nice güzellikleri şehrimize kazandıracağız. Nevşehir’in; yaşayan herkesin mutlu olduğu, burada yaşamaktan gurur duyduğu bir şehir olması için tevazu, samimiyet ve gayret ile var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eresin ise Başkan Savran’a teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu