Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSiyaset

CHP İl Başkanı Bülent Yumuş; “İlçelerimizin bir çoğunda iddialıyız ve kazanacağız”

CHP İl Başkanı Av. Bülent Yumuş, yerel seçim hazırlıklarıyla ilgili bilgiler verirken, ilçelerin bir çoğunda iddialı olduklarını dile getirdi.

Yumuş, “Yerel seçimlerde ilçelerimizin büyük bir çoğunluğunda iddialıyız ve kazanacağız. Hacıbektaş ve Avanos ilçelerinde yeniden kazanacağımıza inanıyorum. Hali hazırda 2 olan belediye sayımızı en az 4’e çıkaracağımızı düşünüyorum. Ürgüp, Derinkuyu, Kozaklı ve Gülşehir’de de iddialıyız. Beldelerimizde de sürpriz adaylarımız çıkacak” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisinin yerel seçimlerde işbirliklerine sıcak baktığını da kaydeden İl Başkanı Yumuş, “Siyasi partiler artık ittifak yerine işbirliği diyorlar. İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener ittifaka kapıları kapadı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz işbirliklerine sıcak bakıyoruz. Tabi bu durumu genel merkezimiz ve işbirliği yapılabilecek partilerin genel merkezleri belirleyecektir. Söz konusu işbirliklerinin Nevşehir ölçeğinde özellikle ilçelerde etkili olabileceğini düşünüyorum. Nevşehir il merkezi için partimiz adayını çıkarmıştır. Sayın Mehmet Bilgin’in dimdik arkasındayız” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu