BölgeManşetler

TRUGO ŞARJ İSTASYONU NTSO’DA

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak, çevre dostu bir adım atarak yerli otomobilimiz TOGG’un kendi kuruluşu olan TRUGO elektrikli otomobil şarj istasyonunun kurulumunu Odamız hizmet binası önünde gerçekleştirdik. Yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelme trendine uygun olarak yapılan bu adım ile ilimizde ki elektrikli araç kullanıcılarına da fayda sağlanması hedeflenmektedir.

TRUGO elektrikli otomobil şarj istasyonu, hızlı şarj teknolojisi sayesinde araçları kısa sürede şarj edebiliyor ve kullanıcılarına yüksek performanslı şarj imkanı sunuyor. Bu sayede, Odamızın bahçesinde kurulan şarj istasyonu, elektrikli araçların seyahatlerini daha konforlu hale getirecek ve şehirdeki alternatif ulaşım seçeneklerine de destek verecek.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ın yaptığı açıklamada, yenilenebilir enerji kaynaklarına yapılan yatırımların çevre koruması ve sürdürülebilirlik açısından önemini vurgulayarak, Odamıza kurulan elektrikli araç şarj istasyonunun çevre dostu bir adım olduğunu belirtti. Bu girişim, aynı zamanda Odamızın, bölgedeki sürdürülebilirlik ve yenilikçi projelere öncülük etme konusundaki kararlılığını da göstermektedir.

Bu vesile ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin liderliğinde üretilen yerli otomobilimiz TOGG’un ülkemizin yeni teknolojilere hızlı giriş yapması için hayırlı olmasını ve Odamız hizmet binası önünde kurduğumuz TRUGO şarj cihazının, ilimiz elektrikli araç altyapısının gelişmesine katkı sunmasını dilerim’ Dedi.

TROGO elektrikli araç şarj istasyonu ilimize hayırlı olsun.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu