Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Valimiz Ali Fidan’ın Yeni Yıl Mesajı

Sevinç ve hüzünleriyle, acı ve tatlı anlarıyla bir yılı daha geride bırakırken, yeni yıla siz değerli Nevşehirli hemşerilerimle birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yeni yılın ilimize ve ülkemize güzellik, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek getirmesini temenni ediyorum.

Şüphesiz ki tüm insanlığın büyük ümitler beslediği, yeni bir dönemin başlangıcı olan bu günler, geride bırakılan dönemin değerlendirmesi ve yeni hedeflerin belirlenmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Zira yeni bir yıl, geleceğe ilişkin plan ve hedeflerin yeniden gözden geçirilmesine fırsat sağlayan yeni bir başlangıçtır.

Cumhuriyetimizin 100. yılına adım attığımız 2023 yılı, ülkemiz ve ilimizde önemli gelişmelerin ve birçok değişimin yaşandığı bir yıl olarak geride kalırken ilimizde özellikle kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve süratli bir şekilde yürütülmesine yönelik tüm kurum ve kuruluşlarımızın gösterdiği çabalar yeni yılda da artarak devam edecektir.

 

2024 yılında da sahip olduğumuz potansiyeli, kaynaklarımızı ve zamanımızı Nevşehir’imizin daha müreffeh daha huzurlu ve geleceğe güvenle bakan bir il olması için değerlendirerek, toplumun tüm kesimleriyle iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. En büyük değerimiz olan ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğinin 2024 yılında daha da güçlenerek devam edeceğine inancım tamdır.

Vatandaşlarımızın yeni yıla huzur ve güven içinde girmeleri için başta güvenlik, trafik, sağlık ve gıda denetimi olmak üzere her türlü tedbir alınmıştır. Alınan bu tedbirlerin yanı sıra ilimizde yeni yıl sevincinin hüzne dönüşmemesi için, özellikle vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları hususunu da bu vesileyle hatırlatmak isterim.

2024 yılının ülkemize ve tüm dünyaya barış, huzur ve refah getirmesi temennisiyle, saygıdeğer Nevşehirlilerin ve çalışma arkadaşlarımın yeni yılını kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu