Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

‘Türkiye Yüzyılında Güçlü Aile Mutlu bireyler’ Aile Çalıştayı düzenlendi

NEVŞEHİR(MHA) Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın, tüm illerde ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahının artırılmasına yönelik tertip ettiği “Aile Çalıştayı” kapsamında Nevşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından ‘Türkiye Yüzyılında Güçlü Aile Mutlu bireyler’ Nevşehir Aile Çalıştayı İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Üniversiteler, akademisyenler sivil toplum kuruluşları ve kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirilen çalıştayda, “Aile, Eşitlik ve Adalet”, “Aile, Sosyal Kalkınma ve Refah”, “Aile, Hayat Boyu Gelişim ve Öğrenme”, “Aile, Çevre ve İklim”, “Aile, Teknoloji ve Dijitalleşme”, “Aile Odaklı Sosyal Hizmetler” konuları ele alındı. Çalıştayın açılış konuşmasını İl M

üdürü Halit Açar tarafından yapıldı.

İl Müdürü açılış konuşmasında “Buradaki amaç, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın, gücünü milletten alan devlet anlayışıyla birey, aile ve topluma yönelik sosyal politika ve hizmetler alanındaki çalışmalarımıza katkı sağlanmasıdır” dedi.

Açar ardından katılımcılara konu başlıkları kapsamında söz hakkı verilerek gün boyu çalışmaların ardından raporlama kısmı ve katılımcılara katkılarından ötürü teşekkür belgesi verilmesi ile program sonlandı.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu