Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Dünyanın gözü Kapadokya’da olacak

Nevşehir'de bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek 10. Uluslararası Salomon Cappadocia Ultra-Trail koşusu 14 - 15 Ekim 2023 tarihinde Ürgüp'te start alıyor.

Bu sene 10. yılını kutlamaya hazırlanan Salomon Cappadocia Ultra-Trail 14-15 Ekim tarihlerinde Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde gerçekleştirilecek.

Kapadokya’da Salomon Cappadocia Ultra-Trail heyecanı başlıyor

UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Kapadokya, 14-15 Ekim’de 50 nin üzerinde ülke ve binlerce sporcunun katılacağı Salomon Kapadokya Ultra-Trail Koşusu’na ev sahipliği yapacak.

Salomon Cappadocia Ultra Trail 2023

Olağanüstü doğal güzellikleri ve emsalsiz tarihi ile UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Kapadokya’nın tepelerinde ve vadilerinde gerçekleşecek ultra trail koşusunun katılımcılarından biri olun! Üç farklı parkur. Ortak eşsiz deneyim.

Kapadokya’nın güzel ve gerçeküstü manzarasında doğanın içinde koşun! Kapadokya Ultra Trail’de eşi benzeri olmayan bir patika koşusu deneyimi için sizde katılın.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu