Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Daha Yeşil Bir Nevşehir İçin

Nevşehir Belediyesi, daha yeşil bir Nevşehir için başlattığı ağaçlandırma seferberliğini sürdürüyor.

Nevşehir Belediyesi, daha yeşil bir Nevşehir için başlattığı ağaçlandırma seferberliğini sürdürüyor. Bu kapsamda Kahveci Dağı eteklerinde NESİAD için oluşturulan ağaçlandırma alanına 750 fidan daha dikildi.

Kahveci Dağı eteklerinde son iki yılda binlerce fidanı toprakla buluşturan Nevşehir Belediyesi, Kayaşehir karşısında Nevşehir Sanayici ve İş Adamları Derneği (NEDSİAD) için de bir ağaçlandırma alanı oluşturdu. Buradaki alana hafta sonu dernek üyeleri tarafından yaklaşık 750 fidan dikimi gerçekleştirildi.

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ve dernek üyeleri ile birlikte fidan dikim etkinliğine katılan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, dernek yöneticilerine bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti. Daha yeşil bir Nevşehir için başlattıkları ağaçlandırma kampanyası çerçevesinde bir yandan yeni yeşil alanlar, parklar oluştururken bir yandan da binlerce fidanı toprakla buluşturduklarını kaydeden Savran, “Nevşehir ve geleceğimizin teminatı çocuklarımız için her birimiz birer fidan dikeceğiz. Bıkmadan, usanmadan daha yeşil bir Nevşehir için çalışacağız.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu