Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Türk Eğitim Sen’den Teşvik Edici Davranış

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi Covid-19 salgının etkisini azaltmak için Gülşehir’de bulunan iki okula 1000 adet maske teslim etti.

Türk eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. “Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi olarak Covid-19 salgını ile etkin mücadele kapsamında Gülşehir ilçemizde bulunan Tuzköy İlk/Ortaokuluna ve Ovaören Şehit Pilot Üsteğmen Yasin Boy ortaokulunda ihtiyaç dahilinde kullanılması ve öğretmen/öğrencilerimize dağıtılması için 1000 adet maskeyi kurum yöneticilerimize teslim ettik.”

Başkan Urgenç açıklamasının devamında; Covid-19 salgını tüm dünya ile birlikte ülkemizi de olumsuz etkiledi. Bu doğrultuda şubemiz adına okul yöneticilerimize maskeleri teslim ettik. Burada amaç toplumsal farkındalık yaratarak ve oluşturarak hayırseverleri ve dernek, STK’ları kurumlarımızın maske dezenfektan temizlik ihtiyaçlarını karşılamaya teşvik etmektir. Dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu