Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Başkan Adayı Fahri Yıldız “Varan 1, Bin Konutluk TOKİ Projesi Ürgüp’e Hayırlı Olsun”

AK Parti Ürgüp Belediye Başkanı Adayı Fahri Yıldız, düzenlediği basın toplantısında Ürgüp’e yapılacak olan TOKI projesinden bağımsız olarak 1000 konutluk yeni sosyal konut müjdesi verdi.

Vatandaşların sıkça talep ettiği bir konu olan TOKİ Konut talebine sessiz kalmayacağını belirten Başkan Adayı Fahri Yıldız, “Geçtiğimiz hafta bir takım temaslarda bulunmak üzere teşkilatımız ile birlikte Ankara’da idik, görev sürecimizde Ürgüplü hemşerilerimize kazandırdığımız TOKİ Ürgüp’e yetersiz gelmekte idi, geçtiğimiz yıl kuraları çekilen TOKİ sosyal konut projesinden tamamen bağımsız olacak şekilde Ürgüplü hemşerilerimize 1000 yeni sosyal konut proje müjdemizi burada sizin aracılığınız ile duyurmak istiyorum. Projemiz sayesinde ev sahibi olmayan vatandaşlarımız uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olacak. Hazırlıklarımızı tamamladık, sizin için çalışıyoruz. TOKİ projemiz hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu