Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSiyasetÜrgüp Haberleri

İyi Parti Başkan Adayı Akyol’dan Gövde Gösterisi

İyi Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Oytun Akyol, İyi Parti Konya Milletvekili Milli Futbolcu Ünal Karaman ve Ürgüp teşkilat yöneticileri ile birlikte Esnaf ziyareti ve Ürgüpspor ziyareti ile adeta gövde gösterisi yaptı.

31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarına devam eden İYİ Parti Ürgüp, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Konya Milletvekili Milli Futbolcu Ünal Karaman’ın katılımlarıyla gerçekleşen ziyaretler kapsamında çarşı esnafları dolaşan heyet büyük ilgi ile karşılandı.

Ziyaretler kapsamında Ürgüpspor’u ziyaretlerinde konuşan Oytun Akyol; ‘’Ürgüpspor ilçemizin en önemli marka değerlerinden birisidir, biliyorsunuz ki biz vaat değil vaatlerimizi gerçekleştirmeyi taahhüt ediyoruz, bu ziyaretler kapsamında Milli Futbolcumuz Konya Milletvekilimiz Ünal Karaman ile Ürgüpspor’u ziyaret ederek gelişimi ve geleceği hakkında görüşmeler yaptık, umarım hak ettiği değere ulaşmasını sağlayacağız’’ diyerek futbolcular ve spor hocaları ile hatıra fotoğrafı çektirerek ayrıldılar.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu