Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

TÜRK EĞİTİM SEN; VALİ FİDAN’A VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YAZICIYA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi ziyaretlerle ilgili şu açıklamalarda bulundu.

“NEVŞEHİR VALİSİ ALİ FİDAN’I ZİYARET ETTİK.

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi Başkan Tayfur Urgenç , başkan yardımcıları Abdullah Çamcı, Bülent Yalçın, Sefa Atar, Hasan Hüseyin İyilikli’den oluşan heyetle Sn. Valimiz Ali Fidan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyaretin anısına Tes. Nevşehir başkanımız Tayfur Urgenç Valimiz Sn. Ali Fidan’a kendi kaleme aldığı “Bir mütefekkir ve devlet adamı olarak Mehmet Emin Yurdakul” ve Türk Eğitim Sen genel merkezi tarafından hazırlanan “Hacı Bektaşı Veli’den Seçmeler” adlı eserleri takdim etti.

NEVŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YUSUF YAZICI’YI ZİYARET ETTİK

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi heyeti olarak Başkan Tayfur Urgenç başkan yrd. Abdullah Çamcı, Hasan Hüseyin İyilikli, Bülent Yalçın, Yakup Çorak, Sefa Atar’dan oluşan heyetle Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Sn. Yusuf Yazıcı’yı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledik. Türk Eğitim Sen genel merkezi tarafından hazırlanan “Hacı Bektaşı Veli” ve Türk Eğitim Sen Şube başkanımız Tayfur Urgenç kendi eseri olan “Mehmet Emin Yurdakul’ kitaplarını hediye ettik. Nazik kabülleri, Nevşehir ve ülke eğitimimiz açısından objektif ve adalet vurgulu başarı hedefleri için teşekkür ederiz.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu