Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Erasmus günleri etkinlikleri tamamlandı

Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla Ekim ayı içerisinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Erasmus Günleri (#ErasmusDays), Erasmus+ Programı’nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, ilgili projelerin çıktılarının yaygınlaştırılmasını sağlamak ve potansiyel yararlanıcıları Erasmus+’tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla Ekim ayı içerisinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Bu sene ‘Avrupa’yı Aydınlatmak İçin 6 Gün’ sloganıyla 9-14 Ekim tarihleri arasında kutlamaları devam eden #ErasmusDays kapsamında Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi ve Eurodesk Nevşehir irtibat bürosu tarafından düzenlenen etkinlikte, ilimiz okullarında öğrenim gören Erasmus gönüllüsü gençler ve Erasmus+ projesi sebebiyle Gülşehir ilçesinde bulunan Polonya ve Yunanistan’dan gelen misafir öğretmen ve öğrencilere yönelik Big-Bus Kapadokya turu düzenlendi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu