Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Başkan Osman Süslü’ye Uçhisar halkından büyük destek

Uçhisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Osman Süslü, Uçhisar kent merkezindeki esnafları ve ticari işletmeleri ziyaret ediyor.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimi için çalışmalarına hız veren Başkan Osman Süslü seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam etti.

Geçtiğimiz günlerde Uçhisar kasabasında bulunan diğer siyasi partilerin belediye başkan adaylarını seçim ofislerinde ziyaret ederek büyük teveccüh gören Ak Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı Osman Süslü seçim çalışmaları kapsamında Uçhisar halkından büyük destek görüyor.

Beraberinde kalabalık bir heyet tarafından esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileklerinde bulunan Süslü, bu arada esnafların da sorunları ile de yakından ilgileniyor.

Uçhisar pazaryeri ve çarşı esnaflarını tek tek ziyaret eden Başkan Süslü, seçim süreci boyunca sadece esnafları değil bütün ticari işletmeleri ev ev hane hane ziyaret ederek Gerçek Belediyecilik vizyon çalışmalarını anlatıyor.

Ziyaretler kapsamında yaşlı genç herkesin elini sıkan ve bütün Uçhisar halkını topyekün kucaklayan Osman Süslü, halkın ve esnafın yaklaşımından duyduğu memnuniyeti teşekkür ederek ifade ediyor.

Uçhisar için gerekli alt ve üst yapı hizmetleri, sosyal yaşam donatları ve onlarca proje kazandırdıklarını belirten Ak Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı Osman Süslü, durmadan yorulmadan Uçhisar için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde kendisine gösterilen ilgiden ve samimi ifadelerden oldukça memnun olduğunu söyleyen Uçhisar Belediye Başkanı ve AK Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı Osman Süslü, insan odaklı bir düşünce içerisinde çaba harcadıklarını belirtti. Başkan Osman Süslü ”Ben zaten halkla hep iç içeyim, sürekli onlarla görüşüyorum, sıkıntılarını dinliyorum, elimden geldiğince çözüm üretmeye çalışıyorum. Ortaya koyduğumuz vizyon çalışmalarla Uçhisar Kasabamızı vizyon kent haline getirdik. Türkiye Yüzyılı vizyonu kapsamında Allah’ın izniyle çok daha büyük projeler geliştireceğiz. Uçhisar için ilk günkü aşk ve heyecanımızla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu