Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetlerÜrgüp Haberleri

Bayram tatili öncesi trafik yoğunluğu

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala 9 günlük bayram tatillerini memleketlerinde ya da tatil beldelerinde geçirmek isteyen vatandaşlar Nevşehir trafiğinde yoğunluk oluşturdu.

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden olan Kapadokya’nın başkenti Nevşehir’de Ramazan Bayramı tatili için trafikte yoğunluk gözlemlenirken, kent girişinde trafik ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

Ramazan Bayramı için yurt içi ve yurt dışından memleketlerine gelen gurbetçilerimizle, Kapadokya Bölgesini bayram tatili dolayısıyla gezmeye gelenler il genelinde Nevşehir’de yoğunluğa neden oluyor.

Sabah ve akşam saatleri iş gidiş dönüşleriyle, Borsa ve Meteris kavşağında, Çevre yolu İtfaiye, 2000 Evler yolu Güzelyurt ve Esentepe muhitlerinde trafik akışı zaman zaman durma noktasına geliyor.

Özellikle dört bölgeyi birbirine bağlayan Nevşehir kavşak noktalarda trafik yoğunluğu yaşanıyor. Nevşehir kent merkezi ile birlikte Hacıbektaş, Acıgöl, Avanos, Ürgüp ilçelerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle araçlar kontrollü bir şekilde ilerlerken, trafik ekipleri de ulaşımın aksamaması için çaba gösteriyor. Nevşehir’de Trafik yoğunluğunun bayram sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

‘Kilit kavşak’ Hacıbektaş’da bayram öncesi trafik yoğunluğu başladı…

Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek için yola çıkan sürücüler, Kırşehir-Kayseri bağlantı yolunda “Kilit kavşak” olarak adlandırılan Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde, uzun araç kuyrukları oluşturdu.

9 Günlük bayram tatili ile memleketlerine gitmek için yollara çıkan vatandaşlar trafikte yoğunluk yaşıyor.

Yolda olan tüm canlarımıza kazasız yolculuklar ve iyi bayramlar diliyoruz.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu