BölgeManşetler

Gazeteciler, Çalışan Gazeteciler Günü’nde doyasıya eğlendi

Nevşehir’de görev yapan gazeteciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti´nin organize ettiği Türk gecesinde bir araya gelerek, doyasıya eğlendi.

Ürgüp Mustafapaşa’da bulunan Karakuş Restaurant’ta gerçekleştirilen eğlence ve yemeğe Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici ile Nevşehir’de görev yapan gazeteciler aileleri ile katıldı.

Birlik ve beraberliğin ön planda olduğu gecede gazeteciler sohbet etme imkanı bulurken aynı zamanda doyasıya eğlendi.

NGC’nin afişleriyle süslenen salonda, folklor gösterisi, oryantal danslar, halk oyunları gibi çeşitli gösteriler sunuldu.

Dans ve gösterilere gazeteciler de eşlik etti.

NGC Başkanı Ekici, cemiyet olarak zor şartlar altında görev yapan gazetecileri bir araya toplamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Mesai mefhumu gözetmeksizin haber peşinde koşan gazetecileri böyle günlerde bir araya getirebilmenin sevindirici olduğunu kaydeden Ekici, “10 Ocak etkinliklerini geleneksel hale getirdik. Üç yıldır Türk gecesi programı organize ediyoruz. Gazetecilerimizin aileleriyle katıldığı bu etkinlik yılın stresini atmalarında bir nebze olsun faydalı oluyor. Bundan sonra da her yıl yaptığımız 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü buluşmasını yapmaya devam edeceğiz. Katılan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyor, tekrar günlerini kutluyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu