Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetlerÜrgüp HaberleriVideo

Sanatçımız Bekir Dündar’ın İlk Klibi “Yoruldum” Yayında

Anadolu’nun yiğit yürekli yanık sesli sanatçısı Bekir Dündar’ın “YORULDUM” adlı klip çalışması sosyal ve dijital platformlarda yayına girdi. Söz ve müziği kendisine ait “Yoruldum” adlı parçasıyla Anadolu’nun ezgilerine farklı bir yorum katarak çalışma sunan sanatçı Bekir Dündar eserini dinleyicilerin izletisine sundu. Kısa zamanda güzel yorumlar ve tepkiler alan Yoruldum adlı çalışması müzik severlerden tam not alacağa benziyor.

Bizlerde kendisine bu yolda başarılar diliyor ve desteklerimizi esirgemeyeceğimizi belirtiyoruz.

Sanatçı Bekir Dündar ile müzik yolculuğu üzerine konuştuk. “Sanatçının müziğine yansıttığını önce kendi yaşaması kendi içinde olması gereklidir” diyor sanatçımız Bekir Dündar.

Anadolu’nun bağrında, sürekli yaşadığı koşulların sınırlarını zorlayan, müzikte yetinemeyen bir çocukluk dönemi geçirmişti Bekir. Genel anlamda tutkulu ve sevdalı bir müzik aşkından söz edilmesi gerekiyor Bekir Dündar için.

Okul yıllarında korolarda ve müzik etkinliklerinde bulunarak, kendi kendine bağlama çalmayı öğrenmişti. Aynı zamanda sanatçı olan babasından da esinlenen Dündar, müzikten kopmamak babında güzel sanatlar lisesinde tabiri caizse profesyonel müzik hayatına atılmış oldu.

Bununla da yetinmeyen Dündar, kariyerini Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Müzik Öğretmenliğiyle taçlandırdı. Aynı dönemlerde sahne hayatını da geliştirdi.

Müzik hayatına daha sonra Özel eğitim kurumlarında müzik öğretmenliği de yaparak hiçbir zaman müzikten kopmadı.

Ses ve yorum konusunda, hissedebiliyorsan hissettirebilirsin diye düşünüyor Dündar. Sesindeki isyan, yanıklık ve yarayı dinleyicilerine hissettirmek istediğini vurgulayan Dündar, müziğe hiç ara vermediğini ve çalışmalarını söz ve beste yaparak sürdürdüğünü belirtiyor.

20 yılı aşkın süredir sahne hayatında olan Bekir Dündar’a neden bu kadar geç bir çalışma geldiğini sorduğumuzda;

Günümüzde şarkı yapmak ve klip çekmenin kolay olduğunu, müzik anlamında kendisinin tam anlamıyla bilgi ve birikimini duygularını hissettiklerini dinleyiciye aktarmanın tam zamanı olduğunu hissettiğini belirtti.

“Müzik bir derya, bizlerse deryada sadece bir damlayız” deyişini içtenlikle söylüyordu Bekir Dündar.

“yoruldum” adlı eserinde ünlü aranjör Fedai Tayyar ile çalıştığını belirtti. Stüdyo aşamasında ise Gitar Virtüöz İlter Kurcala, Bağlamada Orhan Kel gibi kaliteli icracılarla çalıştığını belirten sanatçımız single parçasını Abay Müzik Prodüksiyon etiketiyle dinleyicilerin beğenisine sundu.

Bu anlamlı günde öğretmenler gününü kutlayarak bu keyifli sohbet için kendisine teşekkür ettik

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu