Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

MÜLAKAT LİYAKATI KATLEDER, EHLİYETİ ÖLDÜRÜR

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç siyasetin mülakatın tekrar devre dışı bırakılacağı vaatleri üzerine yaptığı açıklamada yaşadığımız durum ve yapılan açıklamalar komedi tiyatro oyununa benzemektedir. Dedi.

Başkan Urgenç’in açıklamaları şu şekildedir.

ÇEKİRDEK ÇİTLER GİBİ KUL HAKKI YENİLMİŞTİR.

Seçime doğru giderken tüm partilerin mülakat kaldırılacak vaadi, Türkiye Kamu Sen ’in yıllardır dile getirdiği gerçeğin somut doğrulaması olmuştur.

Bu ülkede yıllardır, mülakat marifetiyle, çekirdek çitler gibi çatır çatır kul hakkı yenmiştir. Yıllardır mülakat sistemine karşı çıkarak mülakatın liyakatı katlettiğini, ehliyeti öldürdüğünü ifade ettik.

Sendikamızın, her toplu sözleşmede kırmızı çizgi olarak ilan ettiği gibi; ilk atama, görevde yükselme ve yönetici atamalarında, yani kamunun her safhasında liyakat ve ehliyet temelli bir süreç yürütülmelidir.

SENDİKAL KOMEDİ!

Sözleşmeli ve mülakatlı öğretmen istihdamını getiren düzenlemenin iptali için yargıya dahi başvurmayacaksın; bugün de çıkıp, kamuya alımlarda mülakatın kaldırılacağı haberlerine güzelleme yapacaksın! Sizi herkes tanıyor artık.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu