BölgeManşetler

TES. NEVŞEHİR KADIN KOMİSYON BAŞKANI AFET ÖZÇAM 100.YILDA CUMHURİYETLE BAŞARAN KADINLAR ETKİNLİĞİNE KATILDI

Türk Eğitim Sen Kadın Komisyon başkanları cumhuriyetin 100.yılında Ankara'da buluştu.

Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen CUMHURİYETLE BAŞARAN KADINLAR temalı programda Türk Eğitim Sen Kadın Komisyonları Başkanları ve yöneticileri istişare toplantısı ve Cumhuriyetle başaran kadınlar panelinde bir araya geldi.

Tes. Nevşehir şubesi adına Kadın Komisyon başkanı Afet Özçam Cumhuriyetle Başaran Kadınlar etkinliğine katılım gösterdi. Cumhuriyetin kuruluşundan günümüze kadar Kadının Türk medenileşmesindeki rolleri üzerinde panel ve konuşmalar gerçekleştirildi.

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi Kadın Komisyon Başkanı Afet Özçam; Sendikal mücadelemiz ve başarımızda her daim büyük katkılarını hissettiğimiz meslektaşlarımıza teşekkür diyoruz. İnanıyoruz ki, yetki mücadelemizde en büyük gücümüz, her zaman olduğu gibi yine kadın meslektaşlarımız olacaktır. Cumhuriyete giden yolu milli mücadelemizin kahramanları kadınlarımızla döşedik, inanıyorum ki, Türk Yüzyılı da kadınlarımızın omuzunda yükselecektir.

Bu vesileyle milli mücadele şehit ve gazi kadınlarımızı minnetle anıyoruz. Bölücü teröre kurban verdiğimiz şehit kadın öğretmenlerimizi rahmetle yad ediyoruz. Devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü tarihe ve milletimize hediye eden Zübeyde Hanım’ı şükran ve Fatihalarla anıyoruz. Aziz ruhları şad olsun. İfadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu