BölgeManşetler

Gülşehir Ülkü Ocakları Maske ve Dezenfektan Dağıttı

Gülşehir Ülkü Ocakları, son zamanlarda tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de devam eden yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) ile mücadele konusuna destek vermek ve farkındalık oluşturmak amacıyla önemli bir çalışmaya imza attı.

Gülşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ümit Kılıç başkanlığında yapılan proje kapsamında ülkücü gençler, ilçe genelinde maske ve dezenfektan dağıtımı yaparak  yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) ile mücadelenin önemine dikkat çekti.

Kızılırmak, Nevşehir ve Mehmet Akif Ersoy Caddelerinde gezerek esnaf ve vatandaşları ziyaret eden ülkücü gençler, bir taraftan 10 lu paketler halinde maske ve dezenfektan hediye ederken diğer taraftan da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelenin nasıl yapılacağı konusunda Gülşehirlileri aydınlattı.

Gülşehirlilere sosyal mesafe ve hijyen konularında ayrıntılı bilgi aktaran ülkücü gençlerin duyarlılığı vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Gülşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ümit Kılıç, İlçede artış gösteren koronavirüs ile mücadeleye destek amaçlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gülşehirlilere ücretsiz maske ve dezenfektan hediye ettiklerini ve aynı zamanda sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesi tavsiyelerinde bulunduk. Çalışmamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu