Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

NEVÜ’de 3 Fakülteye 3 Yeni Doçent Ataması Yapıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin Başkanlığında yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında alınan karar uyarınca Doç. Dr. Emrah Keskin, Doç. Dr. Ferda Üstün ve Doç. Dr. Kadri Hüsnü Yılmaz’ın ataması yapıldı.

Ataması yapılan doçentlere yeni unvan ve görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversite olarak belirlenen hedefler ve şehrin beklentileri doğrultusunda üniversite bünyesinde yeni açılan ve açılması planlanan bölüm ve programların yanı sıra üniversitenin akademik kadrosunu da güçlendirmeye devam ettiklerini söyledi.

Aktekin, “Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ihtisaslaşan üniversite olarak belirlediğimiz hedefler doğrultusunda üniversitemiz bünyesinde yeni açtığımız ve açmayı planladığımız bölüm ve programlarımızın yanı sıra akademik kadromuzu da güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından verilen kadro dâhilinde doçentlik sınavlarını başarıyla tamamlayan akademisyenlerimizden Doç. Dr. Emrah Keskin’in Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Doçent kadrosuna, Doç. Dr. Ferda Üstün’ün İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı Doçent kadrosuna ve Doç. Dr. Kadri Hüsnü Yılmaz’ın ise Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Eski Türk Edebiyatı Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atamasını gerçekleştirdik. Şahsım ve üniversitem adına kendilerine görevlerinin hayırlı olmasıyla birlikte, özverili çalışmalarının bundan sonra da artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu