Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

61 Sözleşmeli Personel Alacak

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversitenin farklı birimlerinde görev yapmak üzere toplam 61 sözleşmeli personel alınacağını söyledi.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ihtisaslaşan üniversite olarak belirledikleri hedefler doğrultusunda açmayı planladıkları yeni bölüm,  programlar ve akademik kadro ile birlikte idari personel kadrosunu da güçlendirmeye devam ettiklerini söyledi Nevşehir Merkez yerleşke ve 7 ilçede bulanan kampüsleri, gelişmiş fiziki alt yapısı, nitelikli akademik ve idari kadrosu ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’nün hızla büyüyüp geliştiğini söyleyen Rektör Aktekin, bu kapsamda üniversitenin farklı birimlerinde görev yapmak üzere toplam 61 sözleşmeli personelin alınacağını söyledi.

12 Nisan 2023 Tarihli Resmi Gazetede Yayımlanan Personel Alım İlanı

12 Nisan 2023 tarih ve 32161 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’ne bağlı birimlerde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. Maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre; lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu (P3), ön lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu (P93) ve ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS (B) gurubu (P94) puanı esas alınmak suretiyle 61 kişilik sözleşmeli personel alacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu