BölgeManşetler

Master’da Sayısal Sınıf Kayıtları Doldu

Nevşehir’in yeni eğitim kurumu Master Eğitim Kurumlarında hafta sonu 11 ve 12. sayısal sınıflarının kayıtları doldu.

Master Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi ve Yöneticisi Mehmet Eravcı, yapmış olduğu açıklamada; “Akademik Değerlendirme Sınavı indirimli kayıt döneminde 11 ve 12. sayısal sınıf kayıtlarının veliler ve öğrencilerin yoğun ilgisi ile üç hafta gibi kısa bir sürede dolduğunu ve bu ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

Mehmet Eravcı, 11 ve 12. sayısal sınıflar için yedek kayıt alacaklarını 11 ve 12. eşit ağırlık sınıfları için de birer sınıf açmayı planladıklarını ifade ederek eşit ağırlık sınıflarına kayıt yaptırmayı planlayan velilerimizin de en kısa zamanda kayıt yaptırmalarını istedi.

Şu anda 9.sınıfta öğrenim gören gelecek yıl 10.sınıf olacak öğrenciler için de bir sınıf açacaklarının müjdesini veren Mehmet Eravcı 4 Haziran 2023 Pazar günü 10.sınıf kabul sınavı yapacaklarını,sınav müracaatlarının 10 Mayıs tarihinde başlayacağını ve www.masterogretmen.com internet adresinden online olarak yapılacağını,sınava 200 öğrenci alınacağını söyledi.

Mehmet Eravcı, Nevşehir kamuoyunun Master Eğitim Kurumlarına göstermiş oldukları teveccühe teşekkür ederek kendilerine emanet edilen gençlerin en iyi şekilde yetişmeleri ve sınavlara hazırlanmaları için Nevşehir’in en şeçkin eğitim kadrosuyla var güçleri ile çalışacaklarını, gençlerin hayalini kurdukları üniversiteleri kazandırmak için planlı disiplinli ve profesyonel bir eğitim programı uygulayarak hedeflerine ulaştırmayı ümit ettiklerini, okul gibi dershane anlayışıyla geleceğin şampiyonlarını hayata hazırlamak için her türlü ortamın ve fırsatın Master Eğitim Kurumlarında sunulacağını sözlerine ekledi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu