Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Kılıç müjdeledi: Nevşehir’de 34 personel alacak

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Nevşehir'de 34 personel alımı yapacağını müjdeledi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Düzce de dahil 81 ilde Tarım ve Orman Müdürlüklerine 5 bin 500 sözleşmeli personel alımı yapılacağını ve sürecin başladığını duyurmasının ardından açıklamada bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir’e de 34 personel alınacağını müjdeledi.

MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere; sözleşmeli personel alım ilanı ÖSYM internet sitesinde yayımlanmıştır. Buna göre KPSS puan sıralamasına göre toplam 34 personel Nevşehir genelinde istihdam edilecektir. Tercihler, 7 Şubat 2024 tarihine kadar ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yapılabilecektir. Nevşehir’imize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Nevşehir’de istihdam edilmek üzere;

  • 12 Ziraat Mühendisi
  • 2 Veteriner Hekim
  • 1 Güvenlik Görevlisi
  • 2 Şoför
  • 10 Temizlik Görevlisi

7 Büro Görevlisi Toplam 34 Personel Alınacaktır.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu