Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Vali İnci Sezer Becel’in Kurban Bayramı Mesajı

Sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının tazelenmesine vesile olan bayramlar, geçmiş ile gelecek arasında kurulan güçlü bir bağdır. Bu bağ vesilesiyle milli ve dini değerlerimiz, gelenek ve göreneklerimiz, insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duyguları daha da kuvvetlenmekte, birlik ve beraberlik şuuru güçlenmektedir.

Milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran bir Kurban Bayramı’nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içindeyiz.

Yıllardır manevi inancımızın temelini oluşturan, bizleri birlik ve beraberlik içinde bugünlere ulaştıran ve yarınlara taşıyacak olan bu güzel günleri, hayatımızın her gününde yaşamak ve gelecek nesillere aktarmak için bir fırsat olarak görmeliyiz.

Millet olarak milli ve manevi duyguların çok yoğun yaşandığı böyle önemli bir zamanda üzerinde yaşadığımız bu güzel ülkemizin her karışında yaşayan tüm vatandaşlarımızın nice bayramlara tekrardan kavuşmalarını temenni ederim.

Böyle anlamlı ve güzel bir günde bayram nedeniyle yola çıkacak olan vatandaşlarımızın da can güvenliklerini sağlamak adına dikkatli olmalarını, emniyet kemerlerini takmalarını, uykusuz bir şekilde direksiyon başına geçmemelerini, hız sınırlarına riayet etmelerini özellikle rica ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Nevşehirli hemşehrilerim olmak üzere, yetim ve öksüz kalmış evlatlarımızın, vatanı için gözünü kırpmadan canını ve kanını hiçe sayan aziz şehitlerimizin kıymetli ailelerinin, ebediyete irtihal etmiş gazilerimizin aileleri, gazilerimiz ile yakınlarının ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu