Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

632 üreticiye destek verildi

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 632 üreticiye tohum ve gübre dağıtımı yapıldı.

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, ” Atıl araziler tohumla buluşuyor” sloganıyla başlatılan tarımsal çalışmalar kapsamında  il genelinde üreticilerin desteklendiğini söyledi.

İl Müdürü Özgür Memiş, “Bakanlığımız Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi projesi (TAKEP) kapsamında; Nevşehir’de İl Müdürlüğümüzce toplam 8 proje ile birlikte İlimiz merkez ve ilçelerinde toplam 16.515 da alanda tarımsal faaliyet gösteren 632 üreticimize, 420 kg ayçiçeği, 30 ton aspir, 81 ton nohut, 6 ton mercimek ve 28 ton kuru fasulye olmak üzere toplamda 145.420 kg tohum, 19.764 adet kavun fidesi ve 65 kg baklagil bitkilerinin toprak verimliliği ve kaliteyi artırmasını sağlayan bakteri aşılması olarak bilinen mikrobiyal gübre dağıtımını gerçekleştirmiştir” dedi. Tüm üreticilerimize hayırlı olsun.” Dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu