ManşetlerÜrgüp Haberleri

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, basın mensupları ile bir araya geldi

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, basın mensupları ile bir araya gelerek Ürgüp için projelerinden bahsetti.

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, şehrin kalkınması ve yaşam kalitesinin yükseltilmesine yönelik hazırladığı projelerini ilk olarak düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarıyla paylaştı.

Yürüttükleri seçim çalışmaları hakkında da basın mensuplarına bilgi veren Başkan Adayı Fahri Yıldız,31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimler için oldukça iddialı hazırlandıklarını seçim sonrası kazanmaları durumunda ilçe için önemli çalışmalar yapacaklarını belirtti.

10 Yıllık belediye başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği projelere de değinen Yıldız, Siz basın mensuplarının desteği ve şehrimizin nabzını tutan bakış açısı, benim için çok değerli. Şeffaf ve katılımcı bir belediye yönetimi anlayışı ile hareket edeceğiz ve Ürgüp için hız kesmeden hizmet üretmeye devam edeceğiz. İnşallah 31 Mart’ta Ürgüplü hemşerilerimizin teveccühü ile onların basiretli yaklaşımlarıyla sandıkta tecelli edecek sonuç Ürgüp’ümüzün zaferi olacak. Biz buna inanıyoruz ve teşkilatımızla beraber çok güçlü bir şekilde her zaman olduğu gibi sahadayız. Bütün vatandaşlarımıza sizlerin aracılığıyla bir kez daha teşekkür ediyorum.

Gerek ilçede, gerekse de il merkezinde görev yapan tüm basın mensupları ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğini belirten Fahri Yıldız toplantı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Toplantıya Nevşehir genelinde görev yapan basın mensuplarının yanı sıra AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Doğan Derin, Kadın Kolları Başkanı Dilek Çavuş, Gençlik Kolları Başkanı İhsan Yemenici ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kontenjan Adayı Özkan Kosluoğlu katıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu