Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSiyaset

AK Partide kimler aday adayı olacak?

NEVŞEHİR(MHA) Siyasi partilerde Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Nevşehir'de en çok merak edilen soru ise AK Parti de kimler adaylığı için başvuruda bulunacak?.

Son yerel seçimlerde AK Partiden belediye başkanı seçilen Rasim Arı’nın 2 yıl süreyle sürdürdüğü görevini sağlık sorunlarını öne sürerek istifa etmesinin ardından Belediye meclisi üyeleri arasından bu göreve getirilen Dr. Mehmet Savran aylar öncesinden yeniden belediye başkanlığına aday olacağını özellikle katıldığı programlarda dile getirmişti. Peki Başkan Savran’a AK Parti yeniden adaylık şansı verecek mi?. Onu önümüzdeki günler gösterecek.

AK Partide yerel seçimlerde Nevşehir Belediye Başkanlığı için ismi sıkça gündeme gelen isimlerden biri de eski il başkanlarından Av. Mustafa Rauf Yanar. Yanar bilindiği üzere genel seçimlerde milletvekilliği aday adayı da olmuş ancak sıralamaya girememişti.

Yerel seçimlerin Nevşehir’de yine en çok rağbet görecek siyasi parti olması beklenen AK Parti de  aday adayı sayısının diğer siyasi partilere nazaran yine fazla olması kaçınılmaz gibi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu