BölgeManşetler

NEVÜ Kapadokya Teknopark CAPPIN2C Girişimci Adaylarını Bekliyor

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kapadokya Teknopark Kapadokya Uluslararası Kuluçka Merkezi (CAPPIN2C) yeni dönem girişimcilerini bekliyor.

NEVÜ Kapadokya Teknopark tarafından geliştirilen Kapadokya Uluslararası Kuluçka Merkezi (CAPPIN2C) programının yeni dönem çağrıları başladı. Teknoloji tabanlı iş fikri olan girişimcilere, nitelikli hizmetler sunarak fikirlerinin olgunlaştırılması ve geliştirilmesi sürecinde rehberlik eden CAPPIN2C Kuluçka Merkezi yeni dönem girişimcilerini bekliyor.

Rektör Aktekin: Tüm Öğrenci ve Akademisyenlerimizi CAPPIN2C’ye Bekliyoruz

Program hakkında bilgi veren NEVÜ Rektörü ve Kapadokya Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Semih Aktekin, Kapadokya Teknopark, girişimcilerin iş fikirlerinin ve prototiplerinin başarılı şirketlere dönüşmesi noktasında girişimcilere destek olarak oluşturduğu bu nitelikli ekosistemin başarıyla büyümeye devam ettiğini söyledi. Kapadokya Teknopark tarafından geliştirilen CAPPIN2C Kuluçka Programı’nın girişimcilere fikirlerini hayata geçirmek ve onları geliştirmek için önemli destek sağlayan iş geliştirme merkezi olduğunu belirten Prof. Dr. Semih Aktekin,  “Kapadokya Teknopark’ın ana misyonu teknoloji tabanlı girişimcilik ekosistemi oluşturmak ve girişimcileri desteklemektir. Girişimci adayları bilgi ve tecrübe eksikliği nedeniyle iş fikirlerini hayata geçirmekte zorluklar ile karşılaşmaktadırlar. Bu zorlukları aşma konusunda Teknoparkımız CAPPIN2C programı ile girişimcilere destek olmaya devam etmektedir. Kapadokya Uluslararası Kuluçka Merkezi’nde teknoloji tabanlı iş fikrine sahip girişimcilere tamamen ücretsiz olarak ortak ofis ve internet altyapısıyla eğitim, mentorluk, koçluk, yatırım ağlarına ve fon kaynaklarına erişim hizmetleri verilmektedir. Bu hizmetlerden faydalanmak isteyen tüm girişimci adaylarını başvuru yapmaya davet ediyorum. Geniş yatırım olanaklarının merkezi olan Kapadokya’da yapılan güçlü işbirlikleri ve girişimcileri yatırımcı ile buluşturma sürecinde de destek olan kuluçka merkezimize tüm öğrenci ve akademisyenlerimizi bekliyoruz’ dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu