Manşetler

Altınyıldız’da 1. Sınıf Öğrencileri Kayıt Tarihleri Açıklandı

Nevşehir’de Eğitim’in Lideri Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2021-2022 öğretim yılı 1.sınıf kayıtları 15 aralık 2020 tarihinde başlıyor

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak düşünme, anlama ve sorun çözme becerisi gelişmiş, insanlığın ve demokrasinin temel değerlerini ve milli kültürü içselleştirmiş, iletişime ve paylaşıma açık, sanat becerisi gelişmiş, özgüveni ve sorumluluk bilinci yüksek, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkan sağlamak adına 2021-2022 öğretim yılı için gücümüze güç katarak ilerliyoruz. Şu anda 4.sınıflarımızı okutmakta olan okulumuz başarılı öğretmenleri Sayın AYŞE ZAĞLANMIŞ , Sayın ÇETİN BUZLUK, Sayın SANİYE İNAN ve Sayın YEŞİM IŞIKTAŞ’ öğretmenlerimizle birlikte Sayın TUNCAY BAKTI bey de Altınyıldız ailesine katılmış olmasından dolayı son derece mutluyuz.

2021-2022 öğretim yılı 1.sınıflar için 5 şube açılmış olup, sınıflarımıza öğrenci kayıtları olgunluk testi sonuçları ve başvuru sırasına göre yapılacaktır. Olgunluk testi sonuçları yeterli olan öğrencilerin 1.sınıfa kaydı yapılacak olup ,sonuçları yeterli bulunmayan öğrencilerin kayıtları yapılmayıp, test sonucu ve çocuğun gelişim süreci hakkında velileri ile görüşülerek gerekli rehberlik çalışmaları yapılacaktır.

Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 1. sınıflarında Sınıf öğretmenlerimiz tarafından okutulan temel dersler (Türkçe, Matematik, Hayat Bilgisi) yanında yoğun İngilizce ve Beden Eğitimi, Görsel Sanatlar, Müzik, Drama , Astronomi, Satranç, Halk Oyunları, Stem,

Kodlama ve Robotik, Akıl Oyunları dersleri okulumuzun branş öğretmenleri tarafından verilmekte ve öğrencilerimizin yetenekleri, ilgi alanları erken yaşta keşfedilmektedir. 1.sınıf öğrencilerimize diyetisyen kontrolünde hazırlanan sabah kahvaltısı ve öğle yemeği olmak üzere iki öğün yemek verilmektedir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu velilerimiz için öğretmenlerimiz ile 10 Aralık 2020 tarihinde tanışma toplantısını yaptık. Bu toplantımızda 2021-2022 öğretim yılında 1.sınıflarda görev yapacak olan Sayın AYŞE ZAĞLANMIŞ , Sayın ÇETİN BUZLUK, Sayın SANİYE İNAN, Sayın TUNCAY BAKTI ve Sayın YEŞİM IŞIKTAŞ ve diğer branş öğretmenlerimiz ile velilerimiz tanışma fırsatı buldular.

2021-2022 öğretim yılında öğretmenlerimizin aklın ve bilimin ışığında yüreği vatan ,millet ve bayrak sevgisi ile çarpan nesiller yetiştirmelerini temenni ediyor, sağlıklı ,huzurlu, mutlu ve başarılı bir yıl temenni ediyoruz ‘ ifadelerine yer verdi.

BAŞARILI ve MUTLU BİR GELECEK İÇİN SİZİN ÇOCUĞUNUZDA ALTINYILDIZLI OLSUN.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu