Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSiyaset

Zafer Partisi Nevşehir İl Başkanlığına Alaca atandı

Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın Genel Başkanlığını yaptığı Zafer Partisinde Nevşehir İl Başkanlığına atama yapıldı. İl Başkanlığına Oğuzhan ALACA atandı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit ÖZDAĞ, Oğuzhan ALACA’yı Nevşehir İl Başkanı olarak atadı.

Genel Başkan Özdağ tarafından Zafer Partisi Nevşehir İl Başkanlığı’na atanan Oğuzhan ALACA FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu:

“Genel Başkanımız Sayın Ümit ÖZDAĞ’ın takdirleriyle Zafer Partisi Nevşehir İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Yerel seçim hazırlıklarımızı Genç Kadromuzla sürdürüyoruz. Nevşehir’de İlçe Belediye Başkanlığı ve İl Genel Meclisi üyelikleri için adaylık süreci devam ediyor. Tüm hemşehrilerimizi Zafere davet ediyorum.  Emeği geçen bütün başkanlarımıza, yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Oğuzhan ALACA Kimdir?

Oğuzhan ALACA, 14 Mart 1996 tarihinde Nevşehir’de doğdu. İlköğretimini ve ortaöğretimini Nevşehir’de tamamladıktan sonra Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünden başarı ile mezun oldu. Öğrencilik yıllarından itibaren  çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında bulundu. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Nanobilim ve Nanoteknoloji Yüksek Lisans programına katıldı. Başarılı bir mühendis olarak üretim ve projelendirme alanlarında aktif olarak faaliyet yürütmeye devam ediyor. 8 Aralık 2023 tarihinde Genel Başkan Ümit ÖZDAĞ’ın takdirleriyle Zafer Partisi Nevşehir İl Başkanı olarak atandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu