BölgeManşetler

TES Nevşehir’den Emekli Olan Meslektaşlarına Vefa Örneği

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi emekli olan üyelerine her yıl farklı bir etkinlikle teşekkür ediyor. Bu sene pandemi sürecinden dolayı Şube başkanı Tayfur Urgenç bir mektup kaleme alarak hediyelerini kargo ile adreslerine gönderdi.

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç yaptığı açıklmada; Bu sene emekli olan meslektaşlarımız için gerçekleştireceğimiz etkinliğimizi Covid-19 salgını nedeniyle iptal etmek zarureti ortaya çıktığından değerli büyüklerimize hediyelerini kargo ile gönderdik. Sembolik olarak ta Bahtiyar hocama takdim ettik. Değerli büyüklerimize emeklilik hayatlarında mutluluklar ve sağlıklı uzun ömürler dilerim. Türk Milli Eğitimine kattığınız değer ve sendikamıza verdiğiniz emeklerden dolayı teşekkür ederiz. Biliyoruz ki bizim mesleğimiz bir iş değil hayat boyu devam eden bir öğrenme ve öğretmeyi kapsar. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. İfadelerini kullandı.

TES NEVŞEHİR’DEN EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ DUYGULANDIRAN DAVRANIŞ.

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesini ziyaret ederek emekli olan üyeler adına şube başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden emekli öğretmen Bahtiyar İnce ise Türk Eğitim Sen’in bu davranışından dolayı çok duygulandım. Davası belli, duruşu belli, ülküsü belli TES Nevşehir Şubesinin üyesi olmaktan hep gurur duydum. Bu nazik ve anlamlı davranışlarından dolayı Sayın Başkanımız Tayfur Urgenç ve ekibine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu