Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Manşetler

NEVÜ NUZEM ile Eğiticilerin Eğitimi Seminerleri: “Çevrimiçi Ölçme Araçları” Konulu Seminer

Nuzem İle Eğiticilerin Eğitimi Seminerlerinde bu hafta Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme ABD Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ufuk AKBAŞ’ı konuk edeceğiz. “Çevrimiçi Ölçme Araçları” konusunun ele alınacağı seminer 14 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 15:00’de NEVÜ Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Seminer NEVÜ Akademisyenlerine yönelik olup katılım bağlantısı akademisyenlerimizin kurumsal e-posta adreslerine gönderilecektir.

Ufuk AKBAŞ kimdir?
Lisans öğrenimini Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi ilköğretim matematik öğretmenliği; lisansüstü öğrenimini ise Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme programında tamamlamıştır. 2010-2015 yılları arasında Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk – Kazak Üniversitesi bünyesindeki ölçme, değerlendirme ve sınav hizmetleri biriminde çalışmıştır. Bu süreçte, uzaktan öğretimle yürütülen ön lisans, lisans ve lisansüstü programlar için sınavların organize edilmesi ve yürütülmesinde görevler almıştır. 2015’ten itibaren Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde görev yapmakta olan Dr. Ufuk Akbaş test kuramları, çok değişkenli istatistikler ve çevrimiçi ölçme ve değerlendirme uygulamaları konularında çalışmalarını sürdürmektedir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu