Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Nevşehir KADEM Yöneticileri NEVÜ’de

Nevşehir Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) yöneticileri Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

KADEM Nevşehir İl Temsilcisi Çiğdem Sofularlı, Nevşehir Genç KADEM Sorumlusu Efza Nur Türkdönmez, derneğin Yürütme Kurulu üyeleri; Özgül Yıldırım, Zehra Yaman, Meltem Erdoğan ve Sevda Tunçdemir ile birlikte Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret etti. Nevşehir KADEM yöneticileri; kadınların ekonomik, sosyal ve siyasal gelişimlerine katkı sağlamak adına yürüttükleri projeler ve etkinlikler hakkında Rektör Aktekin’e bilgi verdi.

KADEM Nevşehir İl Temsilcisi Sofularlı ve beraberindeki heyete  ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Rektör Aktekin, üniversite olarak Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) ve NEVÜ Akademik Birimleri marifetiyle kadınların toplumsal statüleri ve mesleki becerilerinin geliştirilmesine yönelik bir çok çalışmayı hayata geçirdiklerini ifade etti.

NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özlem Fındık’ın da hazır bulunduğu ziyarette Rektör Aktekin, KADEM heyetiyle bir süre görüştü.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu