Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

NTSO MECLİS TOPLANTISI VALİ ALİ FİDAN’IN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası 2023 yılı Eylül Ayı Olağan Meclis toplantısı NTSO Toplantı Salonu'nda gerçekleşti.

Nevşehir Valimiz Ali Fidan’ın teşrifleri, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile Meclis Başkanı M. Ali Öbekli’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Ürgüp TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, NTSO Yönetim Kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katıldı.

Toplantının açılışını yapan Meclis Başkanı M. Ali Öbekli gündeme dair açıklamalarda bulundu. Öbekli konuşmasında, “Malumunuz olduğu üzere hizmet binamız bir süredir tadilatta olduğu için bir araya gelemedik. Tadilatımızın tamamlanması akabinde ilk meclis toplantımızda, Sayın Valimiz Ali Fidan’ı da aramızda görmekten ziyadesiyle memnunuz. Kendisine de bu vesile ile hayırlı olsun demek istiyorum. İlimize hoş geldiniz Sayın Valim.

Oda olarak kuruluşumuzdan bu güne verilmiş olan hizmetlere yenilerini ekleyerek her geçen gün daha da kararlı ve özverili bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Kıymetli meclisimizin yine aynı birlik ve beraberlik ruhu ile hareket ederek ilimize yeni kazançlar ekleyeceğine inancım tam.

Nevşehirimizin tüm kurum ve kuruluşları ile iş dünyası olarak koordine ve uyumlu çalışmalarınızdan ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim.” Dedi.

Daha sonra söz alan NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız; Sayın Valimizin toplantıya katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Odanın çalışmaları ile projeleri hakkında bilgiler verdi. Nevşehir Valiliği ile işbirliğinin Sayın Valimiz ile birlikte artarak devam edeceğini belirtti.

Nevşehir Valimiz Ali Fidan ise konuşmasında “Öncelikle nazik davetleri ve misafirperverlikleri için başta NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile Meclis Başkanı M. Ali Öbekli’ye ve tüm meclis üyelerine teşekkür ederim. Nevşehir özel bir il, bize düşen görev ise işbirliği içerisinde çalışarak bundan hayırlı neticeler çıkarmaktır. Hali hazırdaki devam eden projeleri hızla sonuçlandırarak yeni projeler üretmek birincil önceliğimiz olacak. Memnuniyet ile gördüm ki Nevşehir İş Dünyası bütün projeleri sahiplendiği gibi hayır işlerinde de öne çıkıyor. Deprem döneminde Ankara’da Odamızın ve iş insanlarımızın deprem bölgesine yönelik çalışmalarını ve yardımlarını bizzat duydum. Odamızı ve üyelerini takdir ediyorum. Her daim özel sektöre kapımız açık. Kamu ve özel sektörün uyum içinde çalışması çok önemli. İnşallah daha birçok kez bir araya geleceğiz. Misafirperverliğiniz için tekrar teşekkür ederim dedi.

Toplantı günün anısına Parmaksız ve Öbekli’nin Sayın Fidan’a plaket takdimi ile sona erdi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu