BölgeManşetler

Avanoslu Prof. Dr. Ata Nevzat Yalçın Korona Virüsü İnstagram’da Anlatacak

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ata Nevzat Yalçın, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ile Avanos Belediyesi İnstagram hesabı üzerinden gerçekleştirilecek canlı yayında korona virüsü anlatacak.

Aslen Avanoslu olan Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ata Nevzat Yalçın 19 Aralık 2020 Cumartesi günü saat 20:00’da Avanos Belediyesi instagram hesabından canlı yayına katılacak. Prof. Dr. Yalçın korona virüs ile ilgili bilgiler verip Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ın sorularını yanıtlayacak.

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş yaptığı açıklamada, “ Avanoslu hemşerimiz Prof. Dr. Ata Nevzat Yalçın tüm dünyayı etkisi altına alan ve ikinci dalgasını yaşadığımız korona virüs ile ilgili bilgiler verecek. Aynı zamanda merak edilen soruları da yanıtlayacak olan hemşerimiz Prof. Dr. Ata Nevzat Yalçın ile Avanos Belediyemize ait resmi instagram hesabından 19 Aralık 2020 Cumartesi günü saat 20:00’da gerçekleştireceğimiz canlı yayına tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu