Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Ürgüp Belediye Başkanı Bul teşekkür etti

YSK kararıyla Ürgüp Belediye Başkanı seçilen Ali Ertuğrul Bul, teşekkür mesajı yayınladı.

Yoğun bir siyasi mücadeleden sonra Yüksek Seçim Kurulu’nun Nevşehir İl seçim Kurulu’nun Ürgüp seçimlerinin yenilenmesi yönündeki kararını kaldırdıktan sonra Ürgüp Belediye Başkanlığına seçilmesi kesinleşen ilçenin yeni Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Bul teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi: “Teşekkürler. Öncelikle tüm Ürgüplülere, Cumhuriyet Halk Partisi’nden sahada, ilçede, gençlik kollarında, kadın kollarında, ilde, genel merkezde görev yapıp da, bu dönemde emek harcayan herkese, belediye meclis üyelerimizin tamamına, farklı partilerden son ana kadar mücadele eden “Ürgüplü” tüm rakiplerime, kamu kurumlarında görev yapıp seçim dönemini huzur içinde tamamlamamızı sağlayan görevlilere, basın mensuplarımıza, aileme, kısaca herkese çok teşekkür ederim.

Ben artık Ürgüplülerin hepsinin Belediye Başkanıyım. Birbirinden kıymetli belediye meclis üyelerimiz de öyle. Hep beraber yine yeniden Ürgüp için çalışacağız ve tarihe güzel iz bırakacağız. Hayırlı uğurlu olsun.”

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu