Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Nevşehir’in Geleceği Emin Ellerde

Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin Aralık Ayı Toplantısına katıldı. Meclis Başkanı İbrahim Umut Barındırır başkanlığında toplanan Gençlik Meclisi üyeleri ile tek tek tanışan Başkan Arı, gençlerle bir süre sohbet etti. Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer, Ersan Erkut ve Bektaş Demir’in de katıldığı toplantı da genç meclis üyelerine Nevşehir’e dair hayallerinden ve hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahseden Arı, gençlerin sorularını cevaplandırdı.

Gençlerle bir araya gelmekten, onlarla vakit geçirmekten her zaman büyük keyif aldığını belirten Arı, “Ben bu şehirde gençlerle birlikte yürüyeceğim, bu şehri gençlerle birlikte gelecek yıllara taşıyacağım.” dedi. Nevşehir’deki gençlerin sorunlarına, talep ve ihtiyaçlarına daha geniş yelpazede bakabilmek için Nevşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin kurulmasına öncülük ettiklerini ve şehirde her zaman pozitif ayrımcılık uygulayacağını söylediği gençlerin fikirlerine büyük önem verdiğini söyleyen Arı, “Seçimlerden önce bu şehirde sadece iki kesime pozitif ayrımcılık uygulayacağımı söyledim. Bunlardan biri kadınlar diğeri ise gençler. Bu nedenle göreve gelir gelmez belediyemiz bünyesinde Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü’nü oluşturduk. Gençlerin fikirlerine ve sahadan bize iletecekleri bilgilere değer veriyoruz. Önerileri ve fikirleri değerlendirmede titiz davranıyoruz. Nevşehir Belediyesi olarak gençliğin enerjisinden yararlanacağız. Bir toplumda, bir şehirde, bir ailede yani herhangi bir oluşumda gençlik varsa orada gelecek var demektir. Ülkemizin ve şehrimizin geleceği gençlerle daha güzel olacaktır.” diye konuştu.

“Bu şehir sizlerin fikirleri ve vizyonuyla çok daha güzel bir yer olacak” diyen Arı, sözlerini şöyle sürdürdü; “Nevşehir’de yaşayan her gencin sosyal, kültürel, bilimsel, sanatsal her alanda başarılı birer birey olarak yetişmeleri için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bir abiniz olarak hepinize söz veriyorum. Kapımız memleket sevdalısı her gence ve her proje açık.” Gençlik Meclisi Başkanı İbrahim Umut Barındırır ise gençliğe bu denli destek veren bir belediye başkanları olduğu için kendilerini çok şanslı hissettiklerini söyledi. Barındırır, “İnşallah Nevşehir’de ulaşmadık genç bırakmayacağız. Herkesin bu mecliste yeri hazır. Gençler bizlere sosyal medyadan ulaşarak ekibimizde yer alabilir ve projelerimizde söz sahibi olabilir. Belediye Başkanımız Sayın Rasim Arı ve bizlere destek veren herkese çok teşekkür ederiz.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu