Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

TES. BŞK. YRD. ABDULLAH ÇAMCI; MUTLU ÇALIŞANLARIN ÜNİVERSİTEMİZE VE ŞEHRİMİZE DAHA FAZLA KATKI SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUZ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde kadro alan akademik personeli ziyaret ederek tebrik ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube başkan yardımcısı Nevü-Endüstri Mühendisi Abdullah Çamcı ve Tes. Nevü başkanı İbrahim Doğan, Tes. Nevü yönetim kurulu üyesi Dr. Öğrt. Üyesi Doğan Çolak Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde kadro alan akademik personeli ziyaret ederek tebrik ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Bu kapsamda;

1- Nevü Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aslıhan Tırnakçı

2- Nevü Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. K. Emre GERÇEKASLAN

3- Nevü Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serkan Köse

4- Nevü Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kadri H. YILMAZ ziyaret edilerek Cumhuriyetimizin 100.yılı anısına Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi olarak Başkomutan Atatürk tablosu hediye edilmiştir.

Tes. Başkan yardımcısı Abdullah Çamcı; Üniversitemizin akademik ve idari çalışanlarının özlük ve mali haklarının geliştirilmesi için Türk Eğitim Sen olarak mücadelemizi sürdürmekteyiz. Mutlu çalışanların üniversitemize ve şehrimize daha fazla katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başarılı çalışmalar yapan ve Yök’ün görevde yükselme şartlarını taşıyan akademik çalışanların hepsinin kadro ilanlarının yapılmasını önemsiyoruz. İdari yükselmelerde ise üniversitede yıllarca emek vermiş çalışmış başarılı çalışanların ön plana alınması gerekmektedir. İfadelerini kullandı.

TES. NEVÜ BAŞKANI İBRAHİM DOĞAN; BİLİM İNSANLARI HER ZAMAN BAŞIMIZIN TACIDIR.

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Nevü başkanı İbrahim Doğan; Atatürk’ün “…Bilimin millî istiklâl ile eş olduğu cihetle işgal buyurmakta olduğunuz öğretim kürsülerinde memleketin, siz bilim adamları dahi hiç şüphesiz aynı savaşın kahramanlarsınız…” ifadeleri ile bilim adamları her zaman başımızın tacı olmuşlardır. İfadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu