BölgeManşetler

NEVÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın, “TUR-İD Genç Akademi Zoom Söyleşileri”

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın’ın “TUR-İD Genç Akademi Zoom Söyleşileri” programına konuk oluyor.

Turizmin tüm kollarından üyeleri olması ve bu üyelerin de aktif bir şekilde birbirlerine fayda sağlaması misyonuyla yola çıkan Turizm İşbirliği Derneği’nin (TUR-İD) hedefleri arasında, Genç Turizmciler için de ayrı bir platform kurmak ve genç turizmcileri hem sektörün duayenleri, hem de akademisyenler ile buluşturarak daha nitelikli turizmcilerin yetişmesine katkıda bulunmak yer alıyor.

“TUR-İD Genç Akademi” ile “Turizm Profesyonellerinin” bir araya getirildiği Zoom Söyleşilerinin ikinci bölümünde, NEVÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın, “Üniversite-Turizm Sektörü İşbirliği Olanakları”nı ele alacak.

Turizm İşbirliği Derneği (TUR-İD) tarafından düzenlenen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın’ın konuşmacı olarak katılacağı Zoom Söyleşilerinin ikincisi, 20 Aralık 2020 Pazar günü saat 14.00’te Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu