BölgeManşetler

“Etkin Bir Öğrenme ve Düşünme Aracı: Zihin Haritaları” Konulu Seminer

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (NUZEM) ile “Eğiticilerin Eğitimi” seminerlerine bu hafta Zihin Haritası Derneği Başkanı Akın Kağan Akçalı konuk olacak.

Zihin Haritası Derneği Başkanı Akın Kağan Akçalı’nın “Etkin Bir Öğrenme ve Düşünme Aracı – Zihin Haritaları” üzerine konuşacağı ve akademisyenlere yönelik düzenlenen seminer 21, 23 ve 25 Aralık 2020 günlerinde saat 20:00’de 3 oturum şeklinde NEVÜ uzaktan eğitim sistemi üzerinden gerçekleştirilecek.

Seminer NEVÜ Akademisyenlerine yönelik olup katılım bağlantısı akademisyenlerin kurumsal e-posta adreslerine gönderilecek.

Seminer ajandasına ulaşmak için: https://dosyalar.nevsehir.edu.tr/ae68116a75d73581e34b8d00d794c8ca/zihinharitasisemineri_ajanda.jpg

Akın Kağan AKÇALI kimdir?

Lisans öğrenimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Maden Mühendsliği bölümünde yapan Akın Kağan Akçalı, ODTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nda çalışmaya başlayarak bilişim sektörüne adım attı.

1996’dan bu yana sektörün önde gelen firmalarında eğitmenlik, proje yöneticiliği, orta-üst düzey yöneticilikler olmak üzere 23 yılı aşkın süre bilişim alanında tecrübe ve deneyimler kazandı. 2014 yılında ODTÜ Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde zihin haritaları ile ilgili eğitimler vermeye başladı. 2016 yılında zihin haritalamanın mucidi olan Tony Buzan’da eğitim alarak TBLI (Thinkbuzan Licensed Instructor) sertifikasına sahip yetkili eğitmen oldu. 2019 yılı başında Zihin Haritalama Tekniğinin tanıtılması, yaygınlaştırılması, bu konuya ilgi duyanların bir araya gelmesi ve bir çok sosyal sorumluluk projesinin de hayata geçirilmesi maksadıyla Türkiye Zihin Haritaları Derneğini kurdu. Halen kurucu başkanlığını ve bu alandaki çalışmalarını yürütmektedir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu