ManşetlerÜrgüp Haberleri

Rektör Aktekin ‘Ürgüp Millet Bahçesi 1. Etap Spor Kompleksi ve Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun Temel Atma Törenine Katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir’in Ürgüp İlçesi’nde ‘Ürgüp Millet Bahçesi 1. Etap Spor Kompleksi ve Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun temel atma törenine katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlerin sportif faaliyetlerde bulunması amacıyla yatırım programına aldığı ve ihalesi tamamlanan ‘Ürgüp Millet Bahçesi 1. Etap Spor Kompleksi ve Kapalı Yüzme Havuzu’nun temeli, düzenlenen törenle atıldı. Törene; Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Av. Ebubekir Gizligider, Nevşehir Valisi İnce Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, Ürgüp Kaymakamı Cüneyt Caner, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, protokol üyeleri,  davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan konuşmaların ve edilen duaların ardından protokol üyeleri katılımcılar eşliğinde,  ‘Ürgüp Millet Bahçesi 1. Etap Spor Kompleksi ve Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun temelini atarak hayırlı olması temennisinde bulundular.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu