BölgeManşetler

TES. BAŞKANI URGENÇ TURİZM MESLEK LİSESİ MÜDÜRÜ YUSUF NARİN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç ve şube başkan yardımcısı Bülent Yalçın Nevşehir Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Turizm Meslek Lisesi)'ni ziyaret ederek kurum müdürü Yusuf Narin ve ekibine deprem bölgesinde Adıyaman’da yaptığı çalışmalardan dolayı Türk Eğitim Sen olarak teşekkür etti.

Başkan Urgenç Adıyaman’da 9 gün boyunca seyyar mutfakta yemek çıkartan Yusuf Narin ve çalışma ekibine teşekkür açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Bilindiği üzere 6 Şubat Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerde ülkemiz asrın felaketini yaşadı. Depremin ilk anında 7 Şubat tarihinde Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Afad koordinesinde Nevşehir’den götürerek oluşturduğu mobil mutfak ve ekibiyle Adıyaman Perre Meslek Lisesi’nin bahçesinde 9 gün boyunca üç öğün yemek çıkartarak mahalle ve arama kurtarma bölgelerinde depremzedelere, güvenlik görevlilerine ve arama kurtarma ekiplerine yemek çıkartarak bölgede vatandaşlarımıza hizmet ettiler. Gece geç saatlere sabaha kadar yemek pişirdiler, arabada uyudular, battaniyeye sarılı ateş başında ısındılar. Acıyı dindirmek ve bir nebze olsun gözyaşlarını silebilmek için gayret ortaya koydular. Allah hepsinden/herkesten razı olsun. Bugün ziyaretimizde Yusuf Narin hocamıza ve mutfak ekibine teşekkür ettik. İnanıyoruz ki devlet millet el ele yaraları birlikte saracağız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu