BölgeManşetler

Rektör Aktekin NEVÜ Acıgöl Teknik Bilimler MYO’yu Ziyaret Etti

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu ile birlikte NEVÜ Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO)’yu ziyaret etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu’nu ziyaretlerinde, NEVÜ Acıgöl Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Serap Çoban, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Şeyda Çiğdem Özkan ve Öğr. Gör. Dr. Mert Karış ile MYO Sekreteri Mustafa Ercan karşıladı.

2019-2020 eğitim – öğretim yılında ilk öğrencilerini alarak eğitim hayatına başlayan Acıgöl Teknik Bilimler MYO’da incelemelerde bulunan Rektör Aktekin, Okul Müdürü Serap Çoban’dan okulun fiziki altyapısı, öğrenci sayısı, laboratuvar imkânları ve uzaktan eğitim olanakları ile birlikte öğrencilerin uygulamalı eğitim ve stajlarına yönelik sektörel bazda yürütülen ikili işbirlikleri hakkında bilgi aldı.

Rektör Aktekin ziyaretlerinde ayrıca, 82 öğrencisi bulunan NEVÜ Acıgöl Teknik Bilimler MYO bünyesinde açılması planlanan yeni bölüm ve programların yanı sıra yapılacak olan MYO binası, kampüs alanı ve öğrenci yurdu hakkında istişarelerde bulundu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu