Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSiyaset

MHP Nevşehir Belediye Başkan Aday Adayı Tarkan Güney

"Nevşehir belediye başkanlığını kazanabileceğimize yürekten inanıyorum"

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir belediye başkan aday adaylarından Tarkan Güney, Partisinin geçtiğimiz yerel seçimlere nazaran oylarını 5 bin dolayında artırması durumunda seçimi kazanabileceklerine inandığını belirtti.

Konuya dair partililer ve MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç ile de istişarelerde bulunduklarını da kaydeden Güney, “Milliyetçi Hareket Partisinin Nevşehir Belediye Başkanlığını kazanabileceğine inandığım için bu göreve talip oldum. Aday adaylığı başvurusunda bulundum. Ben dava adamıyım. Geçtiğimiz yerel seçim sonuçlarına baktığımızda partimizin 5 bin dolayında oyunu artırması durumunda belediye başkanlığını kazanabileceğini görüyoruz. MHP Genel Başkan Yardımcımız ve Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın milletvekili seçilebilmesi de bizim için önemli bir kriter. Bu tür değerlendirmeleri partililerimizle de yapıyoruz” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu