Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

UNİKOP Stratejik Planlama Kurulu Toplantısı NEVÜ Ev Sahipliğinde Çevrimiçi Olarak Yapıldı

UNİKOP Stratejik Planlama Kurulu Toplantısı NEVÜ Ev Sahipliğinde Çevrimiçi Olarak Yapıldı
Konya Ovası Projesi Üniversiteler Birliği’nin (UNİKOP) Stratejik Planlama Kurulu Toplantısı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ev sahipliğinde çevrimiçi gerçekleştirildi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ev sahipliğinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıya; Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Yozgat Bozok Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi ve Kırıkkale Üniversitesi Rektör Yardımcıları katıldı.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in selamlama konuşması ile başlayan toplantı, UNİKOP Stratejik Planlama Kurulu Başkanı Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt’un UNIKOP çalışmaları hakkında bilgi vermesi ve organizasyon için teşekkür ederek sözü NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu’na bırakmasıyla devam etti.

KOP Bölgesindeki işletmelerin işgücü ihtiyacının karşılanması ve hayatboyu öğrenme hizmetleri sağlanması görevini yüklenen Meslek yüksekokulu (MYO)’ların dayanışması, bilgi ve tecrübe paylaşımı, bilimsel ve teknolojik kapasitelerinin ortak kullanımını amaçlayan ağ oluşumunun önemli yararlar sağlayacağına vurgu yapılan toplantı, Rektör Yardımcılarının işbirliği yapılabilecek önemli konu başlıklarını ifade etmeleriyle sona erdi.

*** Bu e-posta zararlı içeriğe karşı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Antivirus ve e-posta Tarama Sistemleri tarafından taranmıştır.***

*Bu elektronik posta ve ekleri sadece adreste belirtilen kişi veya kuruluşun kullanımı için gönderilmektedir.
Bu mesaj tarafınıza yanlışlıkla ulaşırsa, lütfen gönderen kişiyi bilgilendiriniz ve mesajı sisteminizden siliniz.
Mesajda ve eklerinde yer alan bilgilerin her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişiler ile paylaşılması hukuki ve cezai sorumluluk doğurabilir.
T.C. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin, bu mesaj ve eklerinin içerigi ve yayımı ile ilgili hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır.*

*This email and the attachments are sent to the individual or entity defined in the address field only.
If you are not the intended recipient or have received the message in error, please notify the sender and remove the message from your system immediately.
Sharing the information in the message or the attachments with the 3rd parties may cause legal rules and penalties to apply.
T.C. Nevsehir Haci Bektas Veli University has no responsibility on the submission of this message and the attachments.*

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu