BölgeManşetler

NEVŞEHİR İL JANDARMA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

Nevşehir İl J.K.lığı unsurları tarafından 01-02 Ocak 2021 tarihinde uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında;
1. 01 Ocak 2021 tarihinde Merkez İlçesinde icra edilen faaliyette M.Ö.,R.Y, S.K, F.Ç ve O.K isimli şahısların bulunduğu araçta ve üzerlerinde yapılan aramada (20,45) gram Metamfetamin, (17,64) gram Kubar Esrar maddesi, (1) adet rulo halinde alüminyum folyo, (3) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve (1) adet hassas terazi ele geçirilmiş, (5) şahıssa uyuşturucu madde suçundan işlem yapılmış, Merkez C.Başsavcısının talimatı ile S.K. ve F.Ç. isimli şahıslar tutuklanarak Nevşehir E. Tipi Cezaevine konulmuştur.
2. 01 Ocak 2021 tarihinde Avanos ilçesinde icra edilen faaliyette M.A. isimli şahsın aracında ve üzerinde yapılan aramada (2,40) gram Metamfetamin ve (1) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilerek, Avanos C.Başsavcısının talimatı ile (1) kişiye uyuşturucu madde suçundan işlem yapılmıştır.
3. 01 Ocak 2021 tarihinde Ürgüp ilçesinde icra edilen faaliyette E.C ve Y.C isimli şahısların üzerinde ve aracında yapılan aramada (1,42) gram Kenevir tohumu ve (1) adet rulo halinde alüminyum folyo ele geçirilmiştir. Avanos C.Başsavcısının talimatı ile (2) kişiye uyuşturucu madde suçundan işlem yapılmıştır.
4. 02 Ocak 2021 tarihinde Avanos ilçesinde icra edilen faaliyette H.Y ve T.G isimli şahısların üzerinde ve aracında yapılan aramada (0,89) gram Metamfetamin, (29,52) gram Kubar esrar maddesi, (1) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve (1) adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir. Olay ile ilgili olarak Avanos C. Başsavcılığının talimatı ile (2) kişiye uyuşturucu madde suçundan işlem yapılmıştır.

Nevşehir İl J.K.lığı unsurları tarafından 04 Ocak 2021 tarihinde uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında;

Merkez İlçesinde icra edilen faaliyette O.A. isimli şahsın üzerinde, aracında ve evinde yapılan aramada (11,11) gram Metamfetamin, (1) adet rulo halinde alüminyum folyo ve (3) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilmiştir. Merkez C.Savcısının talimatı ile O.A isimli şahıs “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” yapmak suçundan gözaltına alınmıştır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu